Talent Show 2019, sau cum Vâlcea devine capitala talentului românesc


Etapa națională a concursului Talent Show a sosit, după numeroase reprezentații pe scenele din inima fiecărui județ. Așa se face că cei mai buni și-au luat zborul către capitala talentului Românesc interaction, Râmnicu Vâlcea, unde finaliștii vor concura pentru titlul de cel mai talentat concurent – Talent Show 2019.

Concurenții vor fi însoțiți de Sebastian Coțofană, cel care a făcut un salt rapid de la arbitraj la emisiunea Poliția muzicii, el devenind un reprezentant ideal pentru concursul de talent. Împreună cu tinerele talente, va colora scena și va face ca Vâlcea să răsune de talente în cea de-a zecea ediție a concursului.

Așadar, sâmbătă, 14 decembrie, începând cu ora 13.00, sunteți așteptați cu toții la Sala de Festivități a Consiliului Județean Vâlcea, pentru a participa la un show pe cinste, unde vă puteți simți ca un star chiar în public, alături de prieteni, sau, de ce nu, alături de familie.

Intrarea se face pe baza unei donații minime de 10 lei. Acesta este un proiect marca INTERACT RAMNICU VALCEA, organizație non-guvernamentală de voluntariat, înființată în anul 2000, condusă de tineri cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.