Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 februarie 2021

Tabletele pentru elevi se dau „în comodat”


Premierul Ludovic Orban a declarat că Guvernul continuă procesul de creştere a procentului de elevi care să poată participa la învăţământul online. „Continuăm acest proces de creştere a procentului de şcoli şi de elevi care să poată participa la învăţământul online. Licitaţiile la nivel naţional, derulate prin intermediul ONAC, au nişte proceduri care sunt impuse de legislaţia europeană”, a explicat Orban. El a afirmat că tabletele nu se dau definitiv familiilor, ci se dau într-o formă de comodat. „Sigur, se reiau licitaţiile la nivel naţional şi pe tronsoanele, pe regiunile în care nu avem încă tablete, dar am prevăzut încă două soluţii şi cer autorităţilor locale şi unităţilor şcolare să achiziţioneze tablete, pentru că tabletele nu se dau definitiv familiilor, se dau într-o formă de comodat. E posibil ca într-o localitate nivelul de răspândire a virusului să scadă şi atunci tabletele respective pot fi achiziţionate şi pot fi distribuite către altă localitate în care creşte numărul de infectări şi e necesar învăţământul online”, a spus Orban după videoconferinţa cu prefecţii şi cu reprezentanţii instituţiilor cu responsabilităţi în gestionarea pandemiei. (Agerpres)

Etichete:

3 Răspunsuri “Tabletele pentru elevi se dau „în comodat””

 1. Lina Ceausu
  2 octombrie 2020 din 17:31

  M-am dus la libraria de stat cu alti pensionari trimisi de raionali, am inteles ca masina psihologica cu bile in valoare de 29 lei, noi, cu 2 baterii, fiecare, celular , tableta de pshilogia jucariilor lui Sir Isaac Newton, scoala de inalte stiinte superioare de Menaj, Craiova in Justitie, va alegeti, sa vedeti ce santeti in state in cronologia scolii, erau in Solduri fuste de pioneri varstnici plisate si sacouri cadrilate.10+6 lei=16 lei+29=45 lei noi, psihologia sovietica.Santem in istoria scolii oite grase care au mancat precum Ferekill trifoi gras dar am scapat de tub, muscand, din Lup=Chinologie de Hingheri materiale austriece interzise…ce-ati facut in scoala asta aveti pe telefon si tableta de 29 lei, two pairs.Lucruri serioase austriece.La alegere la ministrul Oproiu Legea 91 Ambalaje ICRAL.

 2. Lina Ceausu
  2 octombrie 2020 din 17:33

  Stiti voi, cine da cu briceagul…de IGNAT in Saturnalii?!…

 3. Lina Ceausu
  2 octombrie 2020 din 17:36

  Erau ceasuri pe baterii binare, jucarii robot calculator de constructii cu baterii 2 Varta 9 lei,si Remy Domino, de LEMN.Etcetera.R.A Didactica si Pedagogica, Adresa Episcopiei, si Coresi.Ieftine desen tehnic geometrie plana creioane furnitura de Partid Rotring.Ce-a construit? ce inseamna? cine plateste?cat ia miza la Segmentari?ce doreste Fanuta al Comasat, ce pohteste inimioara sa cu Legitimatie de Ospatar mason, la Sindicat la pranz?

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate