Tabără de vară pentru juniorii români din străinătate născuți în anul 2005


Recent, reprezentanții Departamentului de Scouting al Federației Române de Fotbal au făcut cunoscute informațiile referitoare la organizarea unei tabere de vară pentru formarea viitoarei echipe naționale Under 15. Această acțiune este destinată juniorilor români din străinătate născuți în anul 2005, selecția urmând să se desfășoare la Centrele Naționale de Fotbal Mogoșoaia și Buftea din județul Ilfov, în perioada 20-27 iulie 2019.

Ce condiții trebuie să îndeplinească tinerii care doresc să participe la această acțiune?

„Toți juniorii români din străinătate născuți în anul 2005 care vor să participe trebuie să se înscrie trimițând un e-mail, până la data limită de 1 iunie 2019, la adresa ion.geolgau@frf.ro. Mail-ul trebuie să conțină, pentru fiecare junior care dorește să se înscrie, următoarele informații: numele și prenumele, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților). Cei care s-au înscris vor primi mai multe detalii după data de 1 iunie 2019. Tinerii jucători trebuie să se prezinte la tabăra de vară cu echipamentul sportiv propriu cu un act de identitate, cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea FRF și cu o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă”, au transmis reprezentanții Departamentului de Scouting printr-un comunicat postat pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Facilități pe care le oferă Federația

În același material de presă, reprezentanții Departamentului de Scouting au făcut cunoscute unele dintre facilitățile pe care Federația Română de Fotbal le oferă în sprijinul tinerilor interesați să participe la tabăra de vară: „Federația Română de Fotbal va asigura jucătorilor costurile pentru cazare și masă în perioada respectivă. Pentru această acțiune sunt disponibile 48 de locuri”.
În context, mai este de amintit și faptul că aceasta va fi cea de-a cincisprezecea acțiune pentru juniorii români din străinătate organizată pe parcursul ultimilor cinci ani sub coordonarea Departamentului de Scouting al Federației Române de Fotbal.
Sursa foto: frf.ro