Subalternii îi numără zilele şefului Poliţiei


• controlul de la Bucureşti şi „tălpile” colegilor clatină scaunul comisarului – şef Stoica

În această perioadă, mai multe Inspectorate Judeţene de Poliţie se află „sub lupa” unui control tematic ordonat de Ministerul Administraţiei şi Internelor. Şi la Vâlcea, activitatea po­li­ţiştilor este verificată pe mai multe sectoare de lucru, iar unii spun că-n urma acestui control ar putea apărea chiar victime. Astfel, surse din IPJ Vâl­cea susţin că acest control vi­zea­ză, de fapt, schimbarea comisarului – şef Ion Stoica! Se pare că minim unul dintre colegii din imediata apro­pie­re a comisa­rului – şef Stoica a fă­cut, în ultima vreme, mai multe dru­muri la Bucureşti, unde a discutat cu liderii partidului de guvernământ. Săp­tămâna aceasta, întâlnirea „pre­ten­dentului” la scaunul lui Ion Stoica l-a avut ca partener de discuţie pe Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi om cu mare „putere de convingere” la vârful PDL.

Întrebat dacă are informaţii despre acest subiect, prefectul Petre Ungureanu a răspuns: „Nu am astfel de informaţii. Dar, şi dacă le-aş avea, nu le-aş spune. Este un control care se derulează pe parcursul a două săptămâni, iar concluziile le vor trage cei de la Ministerul Administraţiei şi Internelor”. Vom aştepta şi noi, deci, ca acest control (cu temă!?!) să fie finalizat, iar concluziile să fie trase la Bucureşti.

Pe această temă, chestorul Stoica s-a limitat să răs­pundă: „Nu am comentat şi nici nu voi comenta vreodată zvonuri! Control tematic există pentru că e momentul să fim controlaţi atât noi, cei din conducere, cât şi subalternii noştri…”