SRI trebuie să ia măsuri în privința PCC


• senatorul PNL Emilian Frâncu susține că serviciile secrete românești trebuie să contribuie la susținerea intereselor petrochimiei și economiei naționale

Semnatar al unui protest adresat CNA cu privire la reclama mincinoasă făcută de PCC despre societatea OLTCHIM (amănunte despre decizia CNA puteți citi în comunicatul Oltchim din această pa­gină), senatorul Frâncu a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că astăzi urmează să aibă o întâlnire cu directorul SRI Vâlcea pentru a prezenta o serie de argumente ce, în viziunea lui, aduc atin­gere siguranței naționale și intereselor combinatului vâlcean.

„Ceea ce face PCC este inadmisibil! Nu putem accepta un astfel de comportament! Nu se poate ca România să tolereze astfel de atacuri care vizează sigu­ranța națională și interesele economice strate­gi­ce. Împreună cu toți parlamentarii de Vâlcea, Argeș și Dolj am stabilit o strategie de susținere activă a OLTCHIM și integrarea acestei societăți într-o zonă economică nouă, dezvoltată în aria teritorială a celor trei județe.”