Șocant! O fată de 13 ani s-a salvat dintr-o mașină care a căzut în apele Oltului


• părinții ei sunt de negăsit
• apele hidrocentralei din Brezoi vor fi deversate în încercarea de a le găsi pe cele două persoane dispărute
Astăzi, 1 aprilie, în jurul orei 10.00, pe raza orașului Brezoi, o mașină s-a răsturnat în râul Olt. O fată de numai 13 ani a reușit ca prin minune să fie salvată de martori din apele învolburate ale Oltului. Din păcate însă, părinții micuței nu au apucat să se salveze la timp, aceștia fiind căutați deja de două ore de către pompierii ajunși la fața locului. Fata a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea pentru investigații suplimentare. Ea va fi consiliată de către psihologul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Din ultimele informații, la fața locului a ajuns și un elicopter al ISU. De asemenea, apele barajului în care a căzut mașina (căreia i s-au spart geamurile) vor fi deversate controlat în încercarea de a scădea debitul și a facilita misiunea pompierilor pentru găsirea autovehiculului.

UPDATE ora 12.30
Mașina căzută în râul Olt a fost găsită de către pompieri. Aceasta va fi scoasă la mal, dar se pare că persoanele dispărute nu se află în autovehicul. În cauză, ar fi vorba despre un bărbat cu vârsta de 56 de ani și o femeie de 46 de ani, ambele persoane fiind domiciliate în Râmnicu Vâlcea.

UPDATE ora 14.30
Trupurile soților implicați în accidentul rutier au fost scoase din apele râului Olt. Din păcate, cei doi au decedat prin înecare. Și mașina căzută în urmă cu câteva ore în apă a fost recuperată de către pompieri, aceasta fiind destul de serios avariată.
Surse de la fața locului ne-au relatat o situație foarte interesantă, care ar trebui să dea de gând autorităților. Parapetul din zona în care s-a produs accidentul era foarte deteriorat înainte de tragicul eveniment de astăzi. Asta înseamnă că, dacă parapetul ar fi fost întreg, nedeteriorat, poate mașina scăpată de sub control s-ar fi oprit în el și nu ar mai fi ajuns în râul Olt. Este o ipoteză. Însă o ipoteză care putea face diferența între tragedia petrecută astăzi și un simplu accident de circulație!