ȘOCANT: Accidentul în care Corin Dobrinescu și-a pierdut viața a fost surprins pe camerele de supraveghere!


Sâmbătă, 22 mai 2021, după orele prânzului, pe Drumul Național 67, pe raza orașului Horezu, s-a produs un grav accident rutier. Polițiștii au anunțat la acel moment că un bărbat în vârstă de 54 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o dubă. Șoferul autovehiculului implicat în accident a fost verificat cu aparatul etilotest, constatându-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Ulterior, în mediul online au apărut informații care afirmau că bărbatul decedat este cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu. Din păcate, aceste informații s-au adeverit. Membru al Rapsodiei Vâlcene și angajat la Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea ca inginer, Corin Dobrinescu și-a pierdut viața în tragicul accident care s-a produs sâmbătă la Horezu.
Și mai șocant este că «filmul» desfășurării accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din câte se pare, Corin Dobrinescu a încercat să traverseze strada fără a se asigura, în acel moment fiind lovit de dubă.

Mesaj de condoleanțe din partea colegilor de la APM Vâlcea

Colegii din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea și-au exprimat regretul după trecerea în neființă a celui care a fost Corin Dobrinescu prin intermediul unui mesaj pe care îl publicăm mai jos:
„Colegii de la Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, cu adâncă tristețe anunță trecerea în neființă a dragului lor dr. ing. Corin Dobrinescu, profesionist desăvârșit și de neprețuit prieten. Dumnezeu să-l aibă în grija Lui!”.