Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

23 ianuarie 2021

Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în Râmnicu Vâlcea


APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 7-13 noiembrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Calea lui Traian, Islazului și Colonie Nuci.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Buda, Alexandru Papiu, Arhiepiscop Nicolae Lupu, Alunului și Colonie Nuci.
POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
• s-a igienizat perimetrul rezervorului de apă Cetățuia;
• s-au început lucrările de extindere rețea apă potabilă și canalizare pe strada Intrarea Grigore Râmniceanu;
• s-au ridicat la cotă cămine de canalizare pe strada Calea lui Traian;
• s-a înlocuit gură de scurgere pe strada Mihai Viteazu nr. 21;
• s-a curățat cămin de canalizare menajeră pe strada Dacia;
• s-a înlocuit tronson de canalizare menajeră pe strada Grigore Procopiu;
• s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
• s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
• au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.
REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Ferdinand – blocul O8, strada Știrbei Vodă nr. 13, strada Grigore Procopiu – blocul 63, strada Dacia, strada Straubing, strada Buna Vestire, strada Kalamata, strada Rapsodiei – blocurile D10 și R3, strada Iancu Pop – blocul 64, strada Abatorului, strada Stolniceni nr. 167, strada Aurelian Sacerdoțeanu, strada Nicolae Iorga – blocurile A25, A27/1 și A33/I, strada Calea lui Traian – blocurile B9 și S16, strada Regina Maria – blocul I, strada Mihai Eminescu – blocul B12, strada Aleea Bradului – blocul C5, strada Aleea Panseluțelor – blocurile C23, C28 și C30, strada Ostroveni – A41/I și Splaiul Independenței – blocul 6.
13 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă, au fost montate 13 de apometre, dintre care șapte verificate și înlocuite și șase montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate nouă lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 23 avize de amplasament și un aviz tehnic.
• Compartimentul de comunicare, mass-media al societății Apavil S.A.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate