Șirineasa caută norocul în etapa a XIII-a


• după o serie de rezultate nefavorabile, echipa vâlceană poate părăsi zona retrogradării

Nou-promovată pentru prima dată în istoria sa la nivelul Ligii a III-a de fotbal, CS Șirineasa a început campionatul în trombă și se anunța una dintre formațiile candidate pentru un loc în partea superioară a clasamentului. Zdruncinat și de probleme financiare, clubul vâlcean a mers însă din rău în mai rău în ultima perioadă, ajungând acum în postura de a se lupta pentru evitarea retrogradării.

Una dintre cele mai puternice echipe ale seriei vine la Șirineasa

Astăzi, 18 noiembrie, pe cochetul stadion din localitate, echipa vâlceană va susține un meci foarte important în cadrul etapei a XIII-a din Seria C a Ligii a III-a. Fotbaliștii din Șirineasa caută norocul tocmai în această rundă după ce ultimele etape nu au venit deloc cu rezultate bune pentru formația pregătită de antrenorul Gabriel Mangalagiu. Cu începere de la ora 14.00, Șirineasa va primi vizita uneia dintre cele mai puternice echipe din Seria C. Gruparea teleormăneană Sporting Roșiori poposește pe stadionul din Șirineasa, oaspeții abordând partida din postura de ocupanți ai locului secund în clasament (cu 21 de puncte acumulate). Chiar dacă înaintea acestei partide fotbaliștii lui Gabi Mangalagiu ocupă doar poziția a douăsprezecea în ierarhie (cu 12 puncte agonisite), vâlcenii sunt pregătiți să dea totul pe teren pentru obținerea unui prețios succes. În eventualitatea unei victorii, Șirineasa ar putea face un salt de câteva poziții în clasamentul Seriei C, îndepărtându-se pentru moment de zona „fierbinte” a retrogradării. Pentru oaspeții de la Sporting Roșiori, o victorie la Șirineasa ar fi sinonimă cu desprinderea de plutonul echipelor aflate în apropierea poziției secunde în clasament. Chiar și așa, liderul SCM Pitești a luat o opțiune serioasă în fruntea ierarhiei și va fi greu de ajuns de către orice echipă. Echipa din județul Argeș are deja un avans de nouă puncte față de echipa aflată pe locul al doilea (Sporting Roșiori) și 13 puncte dacă e să ne uităm la clubul situat pe ultima treaptă a podiumului (Steaua București II).
Pentru iubitorii fotbalului, foarte importante rămân condițiile meteo. Dacă vremea va fi frumoasă, cu siguranță tribunele cochetului stadion din Șirineasa vor fi din nou aproape pline, vâlcenii demonstrând încă o dată cât de mult și-au dorit o echipă care să îi reprezinte la nivelul Ligii a III-a!

Programul etapei a XIII-a

Astăzi, 18 noiembrie, ora 14.00
Concordia Chiajna II – Steaua București II
CS Șirineasa – Sporting Roșiori
CS Mioveni II – CSO Filiași
Atletic Bradu – CS Podari
CSU Craiova II – FC Aninoasa
Mâine, 19 noiembrie, ora 14.00
FC Voluntari II – Flacăra Moreni
Urban Titu – FCM Alexandria
SCM Pitești va sta
În clasamentul Seriei C, primele cinci poziții sunt ocupate de echipele: SCM Pitești – 30p, Sporting Roșiori – 21p, Steaua București II – 17p, Atletic Bradu – 16p, CSO Filiași – 16p.