SINUCIDERE PE COCORILOR: Un bărbat s-a aruncat cu copilul în brațe de la etajul 4!


Miercuri după-amiaza, chiar în ajunul marii sărbători creștine a Botezului Domnului, o veste tragică ne-a fost transmisă de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea. În jurul orei 16.00, un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc și nu singur, ci purtând în brațe un copil în vârstă de șapte ani.
Cei doi au supraviețuit după impactul cu solul, în urma căzăturii de la peste zece metri înălțime. Angajații Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea au intervenit rapid și au reușit să transporte cele două victime la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Râmnicu Vâlcea. Din păcate, pentru bărbatul în vârstă de 40 de ani personalul medical nu a putut face prea multe, el decedând la spital din cauza leziunilor grave. Copilul a supraviețuit, însă prezintă mai multe traumatisme.
Din informațiile care există în mediul on-line, se pare că bărbatul în cauză, șofer de camion, ar fi suferit de unele afecțiuni psihice. El locuia alături de o angajată a Spitalului Vechi din Râmnicu Vâlcea (asistentă medicală), care nu s-ar fi aflat în apartament la momentul producerii tragicei întâmplări. Mai mult, aceste surse afirmă că micuțul pe care bărbatul l-a luat în brațe înainte de a se arunca de la etajul 4 era doar copilul femeii (și al unui alt bărbat), nu al lui.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în această speță fiind deschis un dosar penal.
Sursă foto: Arhivă