Sfaturile profesioniștilor pentru cei care vor să joace la pariuri live


Pariurile live sunt preferate de majoritatea persoanelor care pariază online. Pentru unii reprezintă o sursă de a obține câștiguri la pariuri, dar pentru majoritatea este mai degrabă o modalitate de a pierde bani. Aceștia din urmă nu țin cont de mai multe aspecte. Toate acestea vor fi prezentate în continuare de către specialiștii de pe site-ul Biletu-Zilei.com.

Sfatul 1: Nu paria mai mult decât îți permiți să pierzi 

La pariurile live tentația va fi mare. Joci 2-3 pariuri, le pierzi și vei mai face o depunere. Iar plasezi 3-4 pariuri și la final ajungi din nou cu balanța pe 0. Și din nou intri în banii din contul bancar.

Astfel vei risca să intri foarte ușor în banii disponibili pentru alte lucruri importante. De aceea trebuie să-ți stabilești o limită pe care să n-o depășești.

Sfatul 2: Nu juca un procent mare din bancă

Dacă alegi să pariezi live ai putea plasa chiar și 20 sau mai multe pariuri într-o zi. Dacă tu vei juca pe fiecare pariu 20-30% din bancă șansele de a pierde sunt foarte mari.

Indicat ar fi să nu pariezi mai mult de 5% din bancă pe un pariu. Ba chiar în general ar trebui să ai o miză de 2-3% din bancă. Dacă vrei să riști la un pariu, dar doar unul pe zi, atunci ai putea miza până la 7% pe el.

Astfel nu vei risca să pierzi toți banii rapid și să ajungi la ceea ce am prezentat la sfatul 1.

Sfatul 3: Stabilește-ți limite per sesiune

Pariezi live, dar  cât? Ar trebui să ai stabilite anumite limite. De exemplu dacă faci profit suma x sau procentul x% din banca de la începutul zilei să iei pauză. La fel, la polul opus, dacă ajungi la un minus de x RON ia pauză în ziua respectivă.

Așa vei avea un control și nu vei risca să te pui la calculator cu pagina de pariuri live deschisă sâmbătă la ora 14 și până la 23 să pariezi în continuu.

Sfatul 4: Alege o casă de pariuri cu cote bune 

La pariuri live nu prea ai cum să-ți dai seama de payout-urile caselor de pariuri. Poți să vezi la o casă, dar e mai greu să vezi și la alte concomitent, chiar în aceeași secundă. Totuși, sunt câteva case de pariuri online, printre care și Winmasters, care per ansamblu oferă cele mai bune cote pentru pariuri live.

Ar trebui să ai cont la respectivele agenții și să joci de fiecare dată acolo unde ai cota cea mai bună pentru pariul găsit.

Respectă sfaturile din acest articol și vei avea șanse mai mari să câștigi la pariuri live.