Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 noiembrie 2020

Seria de evenimente regionale „Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră” continuă în oraşul Râmnicu Vâlcea pe 22 septembrie 2015


Râmnicu Vâlcea, 22 septembrie: Seria de evenimente regionale Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră organizată de agenţia The Associates continuă cu cel de-al cincilea eveniment ce va avea loc în oraşul Râmnicu Vâlcea în data de 22 septembrie la Grand Hotel Sofianu, sala Art Gallery 1.
Evenimentul vă propune o dezbatere pe teme de finanţare şi investiţii – în prima sesiune, şi vă invită la o serie de discuţii pe teme de consultanţă fiscală, financiară şi juridică – în a doua sesiune.
Vom aduce în comunitatea locală de afaceri profesionişti din domeniul finanţării, fiscalităţii şi consultanţei care vor prezenta studii de caz şi vor oferi răspunsuri întrebărilor adresate de participanţi. Discuţiile se vor purta într-un mediu informal, fără bariere între vorbitori şi public, încuranjând astfel schimburile de idei şi experienţe.
Participanţii la eveniment reprezintă factorii de decizie – top şi middle management – din companiile cu cifra de afaceri mai mare de 500.000 euro din judeţele Vâlcea şi Argeş.
Printre temele dezbătute la evenimentul Asociaţi în afaceri. Experţii alături de dumneavoastră – Râmnicu Vâlcea vor fi discutate şi analizate:
Finanţarea potrivită afacerii tale – Cristina Olteanu, Director Grup Retail, Raiffeisen Bank
O nouă incursiune în universul administrării banilor – Mihnea Barbulescu, Director de Mareting şi Vânzari, şi Eduard Inizian, Manager Clienţi Instituţionali, Erste Asset Management
Provocări ale sistemului fiscal actual – Valentina Radu, Manager, Consultanţă Fiscală, PwC Romania
Modificările aduse de noul Cod Civil în materie de garanţii reale oferite băncilor – Irina Amarghioalei, Avocat Senior, Salcianu Attorneys at Law
Finanţarea consultanţei în afaceri – Alina Marchis, Ofiţer de Proiecte SBS, BERD Romania
Evenimentul îşi propune să se diferenţieze printr-o abordare dinamică şi aplicată a discuţiilor, oferind:
Dezbateri și studii de caz
Întrebări adresate în avans vorbitorilor (la completarea formularului online de înregistrare)
Întâlniri individuale cu vorbitorii (consultanță personalizată la problemele de afaceri cu care se confruntă companiile, imediat după eveniment, într-un cadru privat)
Partenerul principal al evenimentului este Raiffeisen Bank. Printre partenerii și susținătorii evenimentului se numară Erste Asset Management, PwC Romania, Salacianu Attorneys at Law, Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Camera de Comerț și Industrie Vâlcea și BNI România.
Mai multe detalii despre eveniment puteți obține accesând site-ul dedicat evenimentului: http://theassociates.ro/events/asociati-in-afaceri-expertii-alaturi-de-dumneavoastra-ramnicu-valcea-25/#.VfqA-d-qqko
Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile.
The Associates este o agenție de evenimente care reunește profestioniști în PR și comunicare, analiști și jurnaliști cu o vastă experiență a mediului de afaceri românesc. Membrii echipei The Associates au fost implicați de-a lungul timpului în evenimente locale și regionale pe diverse industrii: banking & finance, energie, inovație și tehnologie, HR și dezvoltare personală.
În ultimii 6 ani, agenția a organizat evenimente personalizate de la 10 la 250 de participanți pentru clienții săi, pornind de la conferințe de presă și team building-uri până la cine de gală și întâlniri anuale.
Persoana de contact:
Ramona Raicu
Events Manager
Mobil: 0755.556.677 | 0723 145 546
e-mail: ramona.raicu@theassociates.ro
website: www.theassociates.ro

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate