Selecție pentru studenții care vor să muncească în Germania


Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea anunță organizarea selecției pentru studenții care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni). Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.
Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor.
Studenții care au domiciliul în județul Vâlcea sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest județ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, Liviu Cochirlea, sediul agenției fiind pe str. Dacia, nr.8, în vederea înregistrării dosarelor.
Înregistrarea se va desfășura în perioada 14.01.2019 – 14.02.2019, în intervalul luni – joi, orele 09.30 – 15.30 și vineri, orele 09.30 – 12.30.
Informații suplimentare cu privire la condițiile de mediere, documentele necesare înregistrării dosarelor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0250/735.608 int 23; 0350/419.715, pe site-ul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă www.anofm.ro – secțiunea Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea și pe pagina de Facebook a instituției – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea.
Datele prezentate ne-au fost furnizate de către directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vâlcea, Ion Marius Năfliu .