Se predau amplasamentele! DOUĂ NOI CREȘE vor «răsări» în Râmnic


Marți, 19 octombrie 2021, în ședință extraordinară, consilierii locali din Râmnicu Vâlcea votează două proiecte foarte importante pentru viitorul orașului. Pentru a venit în sprijinul numărului tot mai mare al părinților care au copii de vârste mici (de până în doi ani), la nivelul municipiului se impune construirea a două noi creșe. Terenurile au fost identificate, pot fi folosite de către primărie, iar acum consilierii locali vor preda amplasamentele către Compania Națională de Investiții pentru construirea celor două creșe. Este o vorba despre o creșă mai mare, care va fi construită pe islazul din Goranu, dar și despre o creșă de dimensiuni mai reduse, care se va construi pe strada Morilor, nr. 28, într-o zonă cu potențial de dezvoltare imobiliară (blocuri noi de locuințe).

Primăria Râmnicului transmite folosința gratuită a unei clădiri către STS

Alte puncte pe care consilierii municipali le vor dezbate în ședința de marți, programată cu începere de la ora 11.00, vizează următoarele aspecte:
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului nr. 39397 din 12.10.2021 întocmit de Comisia de selecție pentru selecția a cinci poziții de membru în Consiliul de administrație la Societatea ETA S.A. și mandatarea reprezentanților municipiului în Adunarea Generală a Acționarilor de la această societate.
2.Proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 51/2012 referitoare la reglementarea situației juridice a unui imobil-construcție, așa cum a fost modificată prin hotărârea nr. 195/2013.
3.Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei de transmitere în folosință gratuită a unui spațiu către Serviciul de Telecomunicații Speciale.
4.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Filarmonica „Ion Dumitrescu” pentru anul 2021.
5.Proiect de hotărâre privind desemnarea viceprimarului care exercită primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea