Se încearcă iar: O NOUĂ ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ la Primăria Râmnicului


După ordinara și extraordinara ratate din ultimele săptămâni, aleșii râmnicenilor din Consiliul Local sunt convocați pentru o nouă întâlnire… să sperăm că nu la fel de «extraordinară». Astfel, vineri, 12 februarie 2021, cu începere de la ora 10.00, consilierii locali ar trebui să fie prezenți la cea de-a treia ședință extraordinară a anului curent. Întâlnirea se va desfășura, așa cum se obișnuiește de vreo unsprezece luni, de la instituirea restricțiilor pentru evitarea răspândirii Coronavirusului, în Sala «Lahovari» a Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Ședința va avea loc avându-se în vedere măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Pentru asigurarea caracterului public al ședinței, conducerea filarmonicii râmnicene va dispune măsurile tehnice necesare transmiterii on-line a acesteia. Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei municipiului, cu cel puțin o zi înaintea ședinței Consiliului Local. Acestea vor fi programate la ore diferite pentru fiecare comisie, astfel încât să se respecte condițiile de distanțare socială, urmând ca procesele-verbale și consemnarea avizelor să se redacteze în formă scrisă pe baza înregistrărilor din cadrul ședințelor respective, realizate prin intermediul sistemului audio existent în sala de ședințe a primăriei.

Ordinea de zi a ședinței extraordinare de vineri

1.Proiect de hotărâre privind alegere președinte de ședință pentru o perioadă de cel mult 3 luni.
2.Proiect de hotărâre privind reprezentarea Municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităților din județul Vâlcea.
3.Proiect de hotărâre privind reprezentarea Municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „APA Vâlcea”.
4.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „APA VÂLCEA” să încheie actele adiționale la Actul Constitutiv și la Statutul Asociației.
5.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentantului municipiului Râmnicu Vâlcea în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „APA VÂLCEA”, pentru completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 1/18.11.2008.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea