Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 iulie 2021

SCM începe campionatul în forță


Într-un interval de mai puțin de șase săptămâni, SCM Râmnicu Vâlcea se va duela de două ori cu principala rivală pentru supremația în handbalul românesc. Pe 25 august, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București își vor măsura puterile în Supercupa României (locul de desfășurare a acestei partide nu a fost încă stabilit). În primul joc oficial din Liga Florilor, pe 31 august, echipa noastră va primi vizita formației brăilene HC Dunărea, pregătită de un fost antrenor de la SCM, Aurelian Roșca. Și acesta se anunță un meci dificil în condițiile în care, în pauza competițională, la echipa de pe malul Dunării au ajuns mai multe jucătoare valoroase, iar conducerea clubului și-a propus ca obiectiv obținerea unui loc care să permită echipei brăilene revenirea în cupele europene.
În etapa a doua din campionat, Vâlcea se va deplasa la Slatina, pentru duelul cu Club Sportiv Municipal din localitate, o altă echipă incomodă a Ligii Florilor, antrenată de Victorina Bora. În etapa a treia, SCM va primi vizita formației sibiene Măgura Cisnădie, grupare care, suntem convinși, se va lupta pentru un loc pe podiumul campionatului. În etapa a patra, SCM va evolua la Cluj, pe terenul Universității.
«Șocul» campionatului este programat în etapa a cincea, la Vâlcea. Atunci, SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București vor da «recital» în polivalenta arhiplină, disputa dintre campioana și vicecampioana ultimului sezon al Ligii Florilor aflându-se deja la reeditare după nici șase săptămâni de la Supercupă.

Liga Florilor:
Programul primei etape

SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila
HC Zalău – CSM București
Gloria Bistrița – SCM Craiova
Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie
Gloria Buzău – Universitatea Cluj
Rapid București – Corona Brașov
HCM Slobozia – CSM Slatina

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal