Sărbătoare la Troianu


• s-a inaugurat Centrul de Expoziţii şi Evenimente Sofianu

sofianu-radulescuÎn lunile din urmă,  pe şantierul Centrului de Expoziţii şi Evenimente Sofianu,  lucrările s-au aflat în toi, ca totul să fie pus la punct pentru ziua inaugurării.  Orice  detaliu era verificat, zilnic, cu minuţiozitate, ca anunţatul  eveniment de profil de pe piaţa Râmnicului, cel mai mare din Oltenia – şi nu numai – să se desfăşoare într-o notă de excepţie. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Vineri, 29 aprilie 2011, la ora prânzului, panglica inaugurală a fost  tăiată în aplauzele unei  numeroase asistenţe, uimită de gran­doarea unei locaţii expoziţionale  unicat. Calendarul expoziţional – deja destul de bogat pentru lunile care urmează – şi-a deschis prima pagină cu un reuşit şi atractiv Târg  de nunţi, botezuri, turism şi imobiliare. Pe o suprafaţă de 4.000 mp, expun peste 50 de firme care, la această primă ediţie de profil, şi-au propus să ofere vizitatorilor interesaţi cele mai utile, dar şi cele mai moderne servicii de catering pentru nunţi, botezuri sau alte evenimente importante din viaţa tinerilor, a familiilor tinere, dar şi a celor care vor să serbeze alte evenimente importante, precum nunţi de argint şi de aur, zile de naştere sau ale  numelui, aniversări jubiliare pentru societăţi comerciale sau absolvenţi de licee, colegii şi universităţi, ziua bacalaureatului etc. Firmele, agenţiile şi saloanele de specialitate, prezente la târg cu standuri interesante, într-un aranjament atractiv ochiului, le stau la dispoziţie vizitatorilor cu informaţii utile.

Patronul, cel care a gândit şi proiectat, în ansamblul său, Centrul Multicultural care îi poartă numele, ing. Nicolae SOFIANU, a prezentat asistenţei proiectele sale  într-o  perspectivă apropiată, dar şi pentru următorii ani, cu  intenţia  de a face din Râmnicu Vâlcea o ţintă de anvergură pentru turismul cultural, de business şi medical,  cu renume în România şi pe continent. Un proiect  curajos şi ambiţios, cu deschidere internaţională, apreciat, în alocu­ţiunile lor, atât  de primarul municipiului, ing. Romeo Rădulescu, cât şi de prefectul Vâlcii, jurist Petre Ungureanu, prezenţi la tăierea panglicii inaugurale a acestui centru expoziţional cum nu s-a mai văzut la noi.