Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2020

Rezultate bune pentru elevii de la Școala gimnazială nr. 5


Elevii Școlii gimnaziale nr. 5 din Râmnicu Vâlcea („structura Goranu”) s-au bucurat de un real succes la examenul de Evaluare Națională. Rata de promovare a fost 100%, la proba de Limba și literatura română notele fiind cuprinse între 5.10 si 9.65. Unii dintre ei, deși au obținut rezultate bune, ce i-ar fi propulsat pe locuri sigure la liceu, au ales să urmeze învățământul profesional dual. Trebuie spus că acești elevi provin din medii sociale defavorizate si familii monoparentale.
În perioada pandemiei, elevii au fost pregătiți zi de zi prin intermediul platformelor educaționale (Kinderpedia, Zoom Meet), dând dovadă de înțelegere și adaptare la aceste condiții speciale.
La Școala gimnazială nr. 5 Râmnicu Vâlcea, procentul elevilor cu media între 9 și 10 la Evaluarea Națională a fost de 38% la limba si literatura română, respectiv 18% la matematică. „Efortul depus de către elevi a condus la obținerea acestor rezultate care ne mândresc si care le-au asigurat accederea la licee de top din municipiu și din țară. Mulțumim profesorilor dedicați, care și-au alocat tot timpul și toate resursele pentru pregătirea acestor elevi în prag de examen și sperăm ca pe viitor să ne bucurăm de rezultate la fel de bune”, a declarat Cosmin Faităr, directorul unității școlare.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Invatamant