Rectorul OVIDIU PUIU, primul pe lista PSD Argeș pentru SENAT


În județul Argeș, Partidul Social Democrat are o listă redutabilă de candidați pentru alegerile parlamentare. Aceasta  este deschisă, la Senat, de Ovidiu Puiu – rectorul Universității „Constantin Brâncoveanu”. Pe locul doi se află medicul Cristina Stocheci, iar pe locul trei, Viorel Enache – medic la Spitalul de pediatrie din Piteşti. La Camera Deputaților lista este următoarea: Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Remus Mihalcea.
„Universitatea «Constantin Brâncoveanu» își îndeplinește misiunea prin formarea și perfecționarea de specialiști în domeniile științelor economice, juridice, administrative, ale comunicării, sociale și relațiilor internaționale, prin inițierea de activități de cercetare științifică pe cont propriu și în colaborare cu instituții similare din țară și din străinătate, prin cultivarea și difuzarea valorilor culturii și civilizației universale, respectând drepturile și libertățile fundamentale ale omului și promovând spiritul gândirii libere, critice”, declară rectorul Ovidiu Puiu.
Universitatea „Constantin Brâncoveanu” a fost înființată în anul 1991, primele structuri fiind cele de Management-Marketing în Afaceri Economice din Brăila (1991), Pitești (1992) și Râmnicu Vâlcea (1991).