Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Razie masivă în tot judeţul


• Poliţia a coborât în stradă cu efective importante pentru sfârşitul de săptămână

În doar 24 de ore, peste 160 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea  au constatat comiterea a 6 infracţiuni şi au aplicat 246 sancţiuni contravenţionale, dintre care 48 fiind aplicate pentru depăşirea vitezei maxime admise pe respectivul sector de drum, valoarea totală a contravenţiilor aplicate fiind de 59890 lei.

Sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii au oprit în trafic, pentru efectuarea unui control de rutină, un autoturism Renault, condus de C. Gabriel, din judeţul Ilfov. În urma testării conducă­torului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe raza localităţilor Băbeni – Drăgăşani, au identificate 4 autovehicule care transportau o cantitate totală de 26 m.c., fără a deţine documente legale. În urma controlului s-a stabilit că există nereguli în modul de completare şi eliberare a documentelor cu regim special.

Astfel, conducătorii auto au fost sancţionaţi în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic în vederea valorificării.

Pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliţia a stabilit că o întreprindere familială deţinea 20 facturi aprovizionare mărfuri neînregistrate în evidenţele contabile, valoarea aproximativă a mărfurilor neînregistrate fiind de 10000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform legii 241/2004 privind combaterea evaziunii fiscale. Organele au mai depistat un grup de 7 tineri în timp ce sustrăgeau material feros dintr-o locuinţă aflată în construcţie în municipiu.

Este vorba despre G. Lucian, de 18 ani, N.R., de 14 ani, D.C., de 15 ani, T.A., de 16 ani, R.D, de 15 ani, toţi din municipiul Râmnicu Vâlcea, C. Paul, de 18 ani, din comuna Zătreni şi D. Ionuţ, de 19 ani, din comuna Frânceşti, care au sustras mai multe bare fier striat, dintr-un imobil aflat în construcţie, urmând ca materialul feros să fie valorificat la un centru de colectarea a fierului vechi.

Tinerilor le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized