Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

8 august 2020

Razie a Poliției în pădurile din nordul județului


Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Brezoi, au acționat în nordul județului pentru verificarea legalității activităților derulate în domeniul silvic. Au fost confiscați 751,34 de metri cubi de material lemnos, diverse specii și sortimente, în valoare de 154.540 de lei.
În perioada 15-17 iulie 2020, polițiștii vâlceni din cadrul din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice şi Poliției Orașului Brezoi, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea au intensificat activităţile pe linie silvică în cadrul Planului comun de acţiune ,,SCUTUL PĂDURII” pentru protejarea fondului forestier, prevenirea și combatere faptelor ilicite în domeniul silvic. A fost verificată proveniența, modalitatea de prelucrare, depozitare şi valorificare a lemnului, precum și legalitatea transportului de material lemnos. Pentru neregulile constatate în domeniul silvic au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 13.000 de lei și au fost confiscați 751,34 metri cubi de material lemnos, diverse specii și sortimente, în valoare de 154.540 de lei.
„În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un bărbat, de 48 de ani, din comuna Câineni, care conducea un autoturism pe Drumul Național 7D, aflându-se sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal. De asemenea, au fost aplicate și opt sancțiuni contravenționale la regimul circulației rutiere, fiind reținut un permis de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare”, au informat reprezentanți Inspectoratului de Poliției Județean Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Etichete: , ,

3 Răspunsuri “Razie a Poliției în pădurile din nordul județului”

 1. Lina Ceausu
  22 iulie 2020 din 09:19

  Mi se facuse frica cu patronii de lemne, calculate, pe Parcea in metrii steri, banii sant bani, dusmanii dusmani, in Hotel, telefonul,…trebuie sa fie pe circumferinta din dealul de cires Arges,in toillete room, venim, in piata Calimanesti luam Boiler electric de 400 lei ECO,la curent, chemam instalatori din Satul nou, Jiblea noua 200 lei lucrul, 300 lei materialele, bagam tripla de 10 metrii, un furtun elastic extensor baie 1 metru juma 14 lei, para 7 lei.Era o soba 700 lei tot acolo de lemne, pinioane de Boiler 6 lei,il bagi in priza se misca gradatia ceas apa rece, calda dus si robinet chiuveta.Acum a doua zi, il fotografiaza, il tii in Economicos in Priza.

 2. Lina Ceausu
  22 iulie 2020 din 09:22

  A fost seceta se anunta seceta avem Asteriala bate vantul, avem floarea Mana Maicii Domnului, soba de 700 are s cablu cu dus sant de la constructorul craiovean emailate…astia bogatii cu teren cu apa…n-au avut constructii, noi,probleme cu scânteile.

 3. Lina Ceausu
  22 iulie 2020 din 09:22

  50 litrii Boilerul.

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate