Râsu-plânsu pe FB: Remus Borza e „doctor” în viața și opera marilor artiști Alex de la Orăștie și Florin Pește!


• după ce l-a trădat pe Tăriceanu la moțiunea de cenzură a cabinetului Grindeanu, Borza s-a dedicat profund topurilor muzicale pe toate genurile posibile și cunoscute

Dacă nu știi prea multe sau chiar deloc despre Alex de la Orăștie sau Florin Pește, ai face bine să-ți tragi cont de FB și să te împrietenești repede cu Remus Borza! Numai acesta poate să-ți dea detalii despre hitul „Eu am fost ca vulturu” și nu doar atât. Avocatul are detalii extrem de interesante și despre șlagărele „Sunt bărbat cu pălărie”, „Om cinstit e tata” sau chiar „Noră pentru mama”. Tot Borza știe și despre modul cum Florin Pește i-a influențat iremediabil viața și cariera lui Alex de la Orăștie: „Moceanu Alexandru s-a născut în satul Pricaz, la doi km de municipiul Orăștie, de unde și numele său de scenă (!?!). Este de etnie romă dar nu îi este rușine cu acest lucru și s-a născut într-o familie modestă alături de alți patru frați ai săi, la creșterea cărora a și contribuit.
Despre sine, tânărul solist spune că este un om bun, modest, vesel și fericit că a reușit să își îndeplinească visul de a cânta. În acest sens, primul pas l-a făcut la vârsta de 14 ani când a cântat prima dată la un botez. După patru ani, Alex a făcut rost de numărul lui Florin Pește pe care l-a sunat și căruia i-a cântat la telefon. După doar o săptămână, Florin Pește l-a chemat pe Alex la studioul de înregistrări din Drăgășani iar după opt luni, Alex a reușit să spargă topurile cu hitul anului 2008 „Tu mi-ai spus, mândruță dragă”, piesa cântată în duet cu Laura. Cei doi au mai scos alte trei albume într-un timp destul de scurt iar pe lângă acestea, Alex mai are și alte piese care au devenit cunoscute: „Sunt bărbat cu pălărie”, „Trece șirul anilor”, „Om cinstit e tata”, “Soacre de vânzare”, „Noră pentru mama”, „O țigancă mi-a ghicit” etc.
Pe viitor, tânărului solist i-ar face plăcere să colaboreze cu artiști precum Andra, Mihai Trăistariu sau Loredana și spune că nu ar renunța la muzică, iar dacă ar putea să facă și altceva în afara muzicii, aceasta ar fi să se ocupe de copiii străzii, să îi ajute iar în acest sens ar urma Facultatea de Asistență Socială. Însă deocamdată e ocupat cu muzica și se axează în mod exclusiv pe această ramură.”