Răspunsul ministrului Rovana Plumb la interpelarea lui Dinescu: „Vom ține cont de propunerile dumneavoastră”


La puțin timp de la transmiterea propunerilor privind creșterea calității vieții tuturor categoriilor sociale, către Ministerul Muncii, conducerea UGPR, filiala Vâlcea a și primit răspunsul ministrului Rovana Plumb. Redăm, mai jos, răspunsul primit de către Gheorghe Dinescu (foto), președintele Uniunii Generale a Pensionarilor din România, filiala Vâlcea:
„Doresc pe această cale să vă transmit întreaga mea considerație față de propunerile dumneavoastră și față de interesul civic manifestat în vederea îmbunătățirii calității vieții tuturor pensionarilor din România. Vă asigur, în același timp, că Guvernul României, condus de Victor Ponta, are, în permanență, în vedere găsirea și implementarea în economie a modalităților prin care să se asigure o creștere a calității vieții și a promovării egalității de șanse în rândul tuturor categoriilor sociale și de vârstă din România. Totodată, Guvernul României are ca și prioritate adoptarea unor măsuri de stimulare a dezvoltării economice care să contribuie la creșterea nivelului de trai pentru toți cetățenii României. În încheiere, vă mulțumesc pentru gândurile transmise în scrisoare și vă asigur că vom avea în vedere aspectele sesizate de dumneavoastră”.
Reamintim cititorilor câteva din propunerile UGPR Vâlcea: creșterea pensiei nete nominale până la un nivel care să asigure un trai decent, acordarea unui bonus de 25% la pensia soțului rămas în viață, din pensia partenerului decedat etc.