PSD all in: „Dăncilă sau plecăm toţi acasă!”


• declaraţia vicepremierului Paul Stănescu vine în contextul în care „marea evadare de la guvernare” este subiectul zilei
Vineri, 18 mai 2018, ora 12.00, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, în Sala „Mircea cel Bătrân”, Paul Stănescu (foto, în stânga), viceprim-ministru al României, a fost prezent pentru a semna contractele de finanțare a lucrărilor de reabilitare și modernizare a două drumuri județene, respectiv: DJ 677A „Crețeni (DN 67 B) – Mrenești – Izvorul – Nemoiu – Amărăști – Glăvile – Cermegești – Pesceana – Șirineasa (DJ 677 F), km.0+000 – 35 + 02”, Județul Vâlcea; DJ 658 „Gura Văii – Malu Vârtop – Hotarele – Muereasca – Găvănești – Mănăstirea Frăsinei, km.0+000 – 13 + 400”, Județul Vâlcea. În acelaşi context, a mai fost semnat și contractul de finanțare cu fonduri europene nerambursabile, prin intermediul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Prioritate pentru investiții, 3.1. Operațiunea B – Clădiri publice, privind proiectul „Consolidare și reabilitare energetică a Centrului de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Măciuca”.
Al doilea om din Guvern a făcut şi câteva declaraţii despre prezentul şi viitorul cabinetului Dăncilă recunoscând dezinvolt că intrarea în Opoziţie nu mai e chiar aşa de îndepărtată şi/sau neagreată: „Doamna prim ministru are toată susţinerea şi-a partidului şi-a Guvernului şi-a coaliţiei din care face parte… Într-un cuvânt simplu: plecăm cu toţii acasă! Da! Doamna Dăncilă va fi susţinută ca prim-ministru până la alegerile următoare. Asta trebuie să ştie toată lumea! Şi cred că toţi membrii de partid spun acest lucru… E, aşa cum spune preşedintele Liviu Dragnea, o tentativă de lovitură de stat! La început, am crezut că e o glumă şi eu… dar lucrurile se pare că sunt mult mai profunde pentru că în momentul în care alianţa la guvernare PSD şi ALDE a venit cu un program guvernamental foarte exact pe care… este urmărit şi se pune în aplicare… sigur că, probabil că sunt români, cu ghilimele de rigoare, care (cărora, n.red) nu le convine acest lucru…”.

Posting....