PRU atacă parlamentarele cu Jurcan și Brăgău


• cei doi politicieni ocupă primele poziții pe lista Partidului România Unită în competiția pentru Camera Deputaților
În urmă cu puțin timp, la sediul Prefecturii Vâlcea, acolo unde funcționează Birou Electoral Județean, reprezentanții Partidului România Unită Vâlcea au fost prezenți pentru depunerea dosarelor de candidaturi în vederea participării la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie. Liderul acestei formațiuni politice, carismaticul Florin Brăgău (foto dreapta), a reușit să întărească rândurile PRU Vâlcea prin aducerea unui om cu greutate, cunoscut vâlcenilor din perioada în care a fost senator. Este vorba despre Dorel Jurcan (foto stânga), cel care va deschide lista PRU Vâlcea la Camera Deputaților. Locul secund pe lista pentru deputați aparține chiar liderului PRU Vâlcea, Florin Brăgău.

Liste complete pentru PRU Vâlcea!

Cât privește lista pentru Senat, aceasta va fi deschisă de către fostul secretar de stat Gabriel Sorin Petrescu. Ar mai fi de amintit și faptul că, în vederea participării la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, Filiala Vâlcea a Partidului România Unită a pregătit liste complete, adică opt candidați pe lista pentru Camera Deputaților, respectiv patru candidați pentru Senat.

Ce au spus liderii PRU Vâlcea?

Vă prezentăm și câteva declarații exprimate de oamenii cei mai cunoscuți ai PRU Vâlcea, cei care vor duce greul la alegerile parlamentare:
Florin Brăgău, președintele formațiunii și ocupantul poziției a doua pe lista pentru Camera Deputaților: „Participăm cu încredere la alegerile parlamentare. România are nevoie de un partid care să reprezinte cu adevărat interesele locuitorilor ei în Parlamentul României. Ne propunem, la nivelul județului Vâlcea, obținerea unui scor de 13%. Suntem convinși că PRU Vâlcea poate avea minim un parlamentar în viitoarea legislatură. La nivel național, cred că PRU va scoate cel puțin un scor de 7% și va putea obține accesul în Parlamentul țării”.
Dorel Jurcan, candidat pe primul loc al listei pentru Camera Deputaților: „Sunt un adept al valorilor naționaliste și sunt bucuros că pot participa din partea PRU la alegerile parlamentare. Pentru mine, înscrierea în PRU și participarea la aceste alegeri parlamentare reprezintă o revenire în viața politică. Suntem siguri că vom face o figură frumoasă și că vom reuși să ne îndeplinim obiectivele propuse”.