Promisiunea lui Gutău: „Până în aprilie vom da drumul căminului de bătrâni”


Edilul Râmnicului a venit cu o nouă promisiune pentru locuitorii municipiului, și nu numai. În ultima conferință de presă, Mircia Gutău a oferit câteva clarificări cu privire la situația căminului de bătrâni aflat în imediata vecinătate a ștrandului. Vestea cea mai importantă ar fi aceea că locația destinată persoanelor vârstnice va trece în administrarea Primăriei și a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
„Mulți prieteni mi-au spus că ne vom asuma o misiune dificilă pentru această decizie. Eu vreau să vă spun că bătrânii noștri, oamenii în vârstă și cei care au muncit o viață întreagă în condiții grele merită un astfel de efort din partea administrației locale. 10 locuri vor fi pentru familii cu bătrâni bolnavi, 20 de locuri vor fi pentru cazuri sociale, iar restul vor fi contra cost. Oricum, vă asigur că tarifele vor fi mai mici decât cele practicate de alte cămine. Deja avem firme care s-au oferit să sponsorizeze cu alimente”, a transmis edilul.

Bibliotecă și bazin pentru bătrâni

În continuare, Mircia Gutău a punctat și câteva dintre facilitățile de care vor beneficia persoanele care se vor caza în căminul de bătrâni. „Până în aprilie vom da drumul căminului de bătrâni. Va fi unul dintre cele mai frumoase din România. Există medici, aparatură medicală, sală de cinema, în curtea interioară, bătrânii pot ieși la plimbare. Vor avea multe condiții acești bătrâni. Bazin pentru recuperare, sală de șah, bibliotecă și multe altele. Este unul din marile succese ale administrației noastre”, a încheiat Gutău.