PROGRAM SPECIAL DE SĂRBĂTORI la Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia


Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 30 aprilie și 3 mai 2021 ca și zile libere la nivel național. Pentru ziua de 4 mai 2021, a treia zi de Paște, operatorul Distribuție Oltenia va acorda zi liberă plătită, conform CCM. Astfel, Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia își întrerup activitatea în perioada 30 aprilie – 4 mai 2021.
Revenirea la programul normal de funcționare va avea loc în data de 5 mai 2021, în cazul Centrelor de Relații cu Utilizatorii din localitățile: Alexandria, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu, Roşiorii de Vede, Caracal, Drăgăşani, Câmpulung Muscel, Călimăneşti, Băileşti.
În județul Vâlcea, centrul din orașul Horezu își va relua activitatea începând de luni, 10 mai 2021, în intervalul orar 09.00 – 14.30.
Pentru a evita timpul de așteptare la Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia (CRU), utilizatorii din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea își pot programa vizitele accesând secțiunea dedicată – https://programari.distributieoltenia.ro/page/programare-online.html
Procesul este unul foarte simplu și necesită doar câteva minute. În schimb, utilizatorii vor ști exact la ce oră trebuie să se prezinte în Centrele de Relații cu Utilizatorii, evitând astfel timpul de așteptare.

Cum se efectuează o programare?

• accesați pagina https://programari.distributieoltenia.ro;
• selectați județul în care locuiți;
• selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Utilizatorii în care doriți să ajungeți;
• alegeți data și intervalul orar pentru programare, precum și demersul pentru care efectuați vizita (ridicare/ depunere documente);
• completați datele de contact (nume, prenume, adresă validă de e-mail, număr de telefon) și înregistrați programarea;
• apelați Info Tel 0251.408.006, 0251.408.007, 0251.408.008, numere cu tarif normal în rețeaua națională, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Important!

La finalizarea procedurii, veți primi un e-mail de confirmare, care conține un cod de rezervare pe care trebuie să îl aveți cu dumneavoastră în momentul vizitei. În cazul unor situații neprevăzute, utilizatorii au posibilitatea de a anula programarea prin accesarea link-ului de anulare, primit pe e-mail alături de codul de rezervare.
Programul Centrelor de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia poate fi consultat accesând https://www.distributieoltenia.ro/ro/centrele-regionale-de-contact.html.
* Utilizatorii care au programat în prealabil vizitele în CRU-urile DEO sunt așteptați la ora și în ziua programării, având prioritate la ghișee față de cei care nu au rezervare. În cazul neprezentării la data și ora stabilite, programarea nu va mai fi valabilă.
Reamintim utilizatorilor faptul că accesul în CRU-urile DEO va fi efectuat în continuare cu respectarea măsurilor de distanțare și protecție împotriva răspândirii virusului SARS COV 2.
Pentru alte detalii legate de opțiunea de rezervare online, utilizatorii Distribuție Energie Oltenia pot apela Info Tel 0800.500.000, 0251.408.006, 0251.408.007, 0251.408.008 sau adresa de e-mail distributie@distributieoltenia.ro.

Echipele operative Distribuție Oltenia

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, nu au fost planificate lucrări care necesită întreruperea alimentării cu energie electrică. Totodată, echipele operative Distribuție Oltenia, destinate intervențiilor în rețelele electrice, sunt mobilizate pentru a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică.

Alte date de contact utile în relația cu operatorul Distribuție Oltenia

• semnalarea oricărui tip de întrerupere în alimentarea cu energie electrică poate fi efectuată non stop tot la Info Tel 0800.500.000;
• toate solicitările pot fi transmise pe e-mail la adresele relatiiclienti@distributieoltenia.ro, distributie@distributieoltenia.ro;
• formularul de înregistrare a sesizărilor este disponibil pe website-ul Distribuție Oltenia la adresa https://www.distributieoltenia.ro/ro/sesizari-form.
Detalii despre zonele în care întreruperea alimentării cu energie electrică este necesară în vederea executării lucrărilor pentru prevenire și corectare avarii în rețea de către operatorul de distribuție, pot fi obținute prin accesarea website-ului oficial, www.distributieoltenia.ro, în secțiunea dedicată https://www.distributieoltenia.ro/ro/suport/lucrari-pentru-prevenire-si-corectare-avarii.html.
Direcția Comunicare & Marketing din cadrul Distribuție Oltenia