Prioritățile edilului Florin Ionescu în Consiliul Director al ADI Salubrizare Vâlcea: Deblocarea proiectelor și transparența cheltuirii banilor


Ales, recent, ca membru din partea comunelor județului în Consiliul Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Salubrizare Vâlcea, edilul comunei Stoilești ne-a oferit câteva informații despre obiectivele pe care le dorește a fi atinse în această structură. Concret, primarul Florin Ionescu ne-a precizat că este nevoie urgentă de efectuarea demersurilor necesare în vederea deblocării proiectelor demarate și care, din diferite cauze, bat pasul pe loc. De asemenea, edilul din Stoilești a prezentat ca obiectiv și transparența cheltuirii banilor de care dispune ADI Salubrizare Vâlcea. „Așa cum au spus-o și alți primari, o spun și eu: este nevoie de mai multă transparență în ceea ce privește cheltuirea banilor de care dispune asociația. Fiecare localitate membră contribuie cu fonduri la acest buget și trebuie să fie cât se poate de limpede modul în care sunt cheltuiți banii. Spre exemplu, comuna Stoilești contribuie cu 4.500 de lei în fiecare an”, au fost vorbele primarului Florin Ionescu.
În context, este de remarcat faptul că opinia primarului din Stoilești este foarte asemănătoare cu cea exprimată, tot pentru cotidianul nostru, de noul președinte al ADI Salubrizare Vâlcea, Adrian Cosac, primarul din Vlădești. „Tot ce vreau e să dăm drumul la treabă, să deblocăm proiecte. Voi lua din urmă tot, să văd unde am ajuns, ce avem de făcut. Vom stabili întâlniri și și vreau să mișcăm lucrurile”, ne-a declarat primarul din Vlădești.