Primarul interimar Gigi Matei, alături de echipa de handbal


• HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Ploieşti, mâine, de la ora 18.00


Prin intermediul unui comunicat de presă emis astăzi, primarul interimar al Râmnicului, Gigi Ion Matei, îşi exprimă încrederea în forţa noii echipe a judeţului nostru, sprijinită de municipalitate, de a debuta cu dreptul în viitoarea ediţie a Ligii Naţionale de handbal feminin (prima din istoria acestei formaţii), dar şi pentru atingerea obiectivelor propuse. De asemenea, edilul invită publicul să fie prezent într-un număr cât mai mare la partida de mâine, programată în Sala Sporturilor „Traian”, cu începere de la ora 18.00, meci în care Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea va întâlni pe CSM Ploieşti. Redăm integral, mai jos, comunicatul de presă:

„Handbal Club Municipal începe joi, 5 septembrie, un parcurs dificil, dar plin de speranţă în Liga Naţională feminină. Este începutul pe care cu toţii îl aşteptăm după ce, o perioadă destul de îndelungată, viitorul handbalului feminin în Râmnicu Vâlcea a fost unul incert. Dar iată că, după serioase eforturi făcute de cei care iubesc acest sport şi tradiţia pe care a născut-o aici, echipa de handbal feminin a HCM se află la linia de start într-o competiţie în care şi-a propus obiective realiste.

Urez mult succes tânărului club de handbal al Râmnicului, jucătoarelor de la HCM, staff-ului tehnic, conducerii şi tuturor celor implicaţi în această structură. Şi, în acelaşi timp, vă invit pe dumneavoastră, locuitorii oraşului care aţi iubit şi iubiţi în continuare handbalul feminin, să susţineţi echipa noastră, a oraşului, în toate competiţiile sale viitoare. Handbalul feminin la Vâlcea are un viitor, iar acest viitor depinde de fiecare din noi!

Hai HCM Râmnicu Vâlcea!

Primar interimar, Gigi Ion MATEI”