Primarul Gutău, la deschiderea „celei mai bune școli din Municipiu”


Astăzi, clopoțelul a sunat din nou la CNI „Matei Basarab” unde curtea liceului a fost plină de elevi, părinți, bunici, cadre didactice. La deschiderea festivă a unității școlare condusă de prof. Alina Vețeleanu au participat: primarul Râmnicului, Mircia Gutău, Alin Pavelescu, directorul CJCPCT Vâlcea, reprezentând Consiliul Județean, din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, preotul Cristian Bănuță, fost absolvent al liceului, Ion Matei, adjunct IPJ Vâlcea, Constantin Nițu – IȘJ Vâlcea etc.
„E o cinste să particip la deschiderea celei mai bune școli din Municipiu. Nu o spun eu, ci rezultatele elevilor. Primăria și-a onorat toate promisiune făcute: am amenajat teren de sport, școala este implicată într-un amplu proiect de anvelopare”, a declarat edilul Gutău.

Copiii, întâmpinați în clase cu surprize


Elevii Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” au avut parte, la intrarea în clase, de mici surprize. Învățătoarele s-au dat peste cap pentru a le oferi micilor elevi, la început de an școlar, surprize plăcute, de la amenajarea claselor cu tot felul de mascote și până la daruri constând în bomboane, suc…mici atenții. Spre exemplu, învățătoarea clasei I F, Maria Ungureanu, i-a întâmpinat pe copii cu o clasă amenajată cu mascotele Minnie și Mickey, cu desene pe tablă, baloane, iar pe fiecare băncuță se aflau sucuri, bomboane. Tot ieri, mare parte din elevi au primit și manualele, iar de mâine încep orele propriu-zise. Baftă copii, în noul an școlar!