PRIMĂRIA A AMPLASAT ATM pentru plata impozitelor în locul în care râmnicenii merg sigur cu bani la ei!


Ați observat și voi că mall-urile sunt mai mereu pline cu oameni de toate vârstele (e drept, tinerii sunt majoritari) care înțeleg să își petreacă timpul liber servind produse specifice de fast-food sau colindând magazinele pentru a găsi cele mai noi țoale? Dincolo de latura legată de petrecerea timpului, cei care analizează situația din punct de vedere financiar ar spune că oamenii aceia, în majoritate, merg în mall-uri cu ceva bani la ei, pentru că nu pe nasturi îți poți cumpăra țoalele respective.
Cam așa au gândit probabil și oamenii din Primăria Râmnicu Vâlcea atunci când au decis ca ATM-ul de plată a impozitelor și taxelor locale să fie relocat în mall-ul din nordul municipiului. Între niște cartofi prăjiți, doi-trei cheeseburgeri, multă maioneză și alergătura după cele mai noi țoale și cei mai cool bascheți, oamenii au șanse să treacă și pe lângă ATM-ul amplasat de primărie. Atunci, este logic că (unii) vor lua în calcul și posibilitatea de a plăti și amărâtul ăla de impozit, uitat mereu, care nu trece de 50% din cât ar costa o țoală…. din aia bună, dacă înțelegeți ce vrem să spunem, de ieșit cu ea la mondenități!

ATM-ul e deștept foc! Face aproape totul (nu și cartofi prăjiți)

„Relocat pe culoarul principal din Râmnicu Vâlcea Shopping City, într-un amplasament mult mai accesibil, terminalul de plată a impozitelor şi taxelor locale a devenit operaţional începând cu data de 1 aprilie 2022. Echipamentul a fost achiziţionat în cadrul proiectului cu finanţare europeană «Servicii informatice integrate pentru simplificarea procedurilor on-line şi reducerea birocraţiei la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea». Pe lângă plata cu cardul a sumelor datorate bugetului local, a taxelor sau a amenzilor, prin intermediul aparatului se pot face cereri pentru eliberarea certificatelor de atestare fiscală (pentru persoane fizice sau juridice) şi pentru radierea vehiculelor înregistrate la persoanele fizice sau juridice sau se pot face sesizări şi reclamaţii. Terminalul are posibilitatea de scanare a cărţilor de identitate printr-o fantă specială, precum şi a altor acte necesare eliberării documentelor solicitate”, ne-au transmis reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.