Prea mult tam-tam pentru nimic: PRIMĂRIA DRĂGĂȘANI A REMEDIAT MARCAJELE CU PROBLEME de pe strada Traian


Săptămâna trecută, pe adresa redacției noastre am primit imagini de la persoane din zona de sud a județului nostru în care ni se prezentau mai multe marcaje rutiere cu defecte, care fuseseră de curând trasate pe strada Traian din municipiul Drăgășani. Subiectul a ajuns pe unele site-uri de semi-cancan-uri (ca să nu le numim altfel…) și s-a comentat mult, mai ales pe o «renumită» rețea de socializare. Tot în mediul on-line, comentatorii au stabilit și «vinovații» pentru liniile strâmbe de pe strada Traian.
Lăsând la o parte ce s-a scris în mediile online, unde adesea vedem doar aspecte multe și proaste, am zis că nu ar fi rău să cerem o părere conducerii Primăriei Drăgășani pe marginea acestui subiect.
Primarul Cristian Nedelcu ne-a declarat că marcajele de pe strada Traian au fost realizate în regie proprie, de către angajații Direcției Servicii Publice a Primăriei Drăgășani, iar acestea au prezentat defecte din cauza manevrării incorecte a mașinii de marcaj rutier. Edilul a mai subliniat că marcajele cu pricina au fost remediate. Ne exprimăm încrederea că cetățenii internauți sunt acum salvați de «stresul» de a ști că pe strada Traian există marcaje cu defecte!
Sursă foto: Facebook

Posting....