Pe 10 august,
SE ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU ENERGIE ELECTRICĂ
în mai multe sate din Cernișoara și Păușești Măglași


Operatorul Distribuție Energie Oltenia a anunțat că va efectua mai multe lucrări la unele rețele electrice situate pe raza județului nostru. Aceste lucrări sunt necesare pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.
Printre localitățile în care se vor efectua lucrări care necesită oprirea temporară a curentului electric se află și comuna Cernișoara. Astfel, miercuri, 10 august 2022, locuitorii arondați liniilor electrice aeriene de joasă tensiune PTA Mădulari 1 (circuitul nr. 2), PTA Mădulari 2 (circuitul nr. 1) și PTA Obârșia (circuitul nr. 1) vor fi afectați temporar de întreruperea energiei electrice. Curentul electric va fi oprit în intervalul orar 10.00 – 18.00.
Tot pe 10 august 2022, dar în intervalul orar 11.00 – 13.30, este programată o întrerupere a curentului electric în comuna Păușești Măglași. Aceasta va viza consumatorii arondați la PTAB Păușești Măglași 4.
Sursă foto: Arhivă