În atenția locuitorilor din Cernișoara: AU FOST REPROGRAMATE ÎNTRERUPERILE de alimentare cu energie electrică de săptămâna viitoare


Operatorul Distribuție Energie Oltenia a anunțat că va efectua mai multe lucrări la unele rețele electrice situate pe raza județului nostru. Aceste lucrări sunt necesare pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.
Printre localitățile în care se anunțaseră asemenea întreruperi se afla și comuna Cernișoara, cu întreruperi pentru data de 29 septembrie 2022. Pe 20 septembrie, reprezentanții Operatorului Distribuție Energie Oltenia au anunțat că aceste întreruperi au fost reprogramate. Nu vor mai avea loc pe 29 septembrie, ci o zi mai târziu, pe 30 septembrie (vinerea viitoare).
Vor fi afectați atunci timp de șase ore (în intervalul orar 10.00 – 16.00), consumatorii arondați punctelor de alimentare cu energie electrică Cernișoara 1, Cernișoara 2 și Cernișoara 3.
Sursă foto: Arhivă