Oltchim tot fără președinte


Adunarea Generlă a CS OLTCHIM nu a confirmat informațiile vehiculate „pe surse” privind numirea unui nou președinte în fruntea clubului.
Olah Werner, inginer la Oltchim și un apropiat al clubului, a declinat oferta. Al doilea nume pus în discuție, Doru Filip, și el de foarte mulți ani lângă echipa de handbal, consilier municipal la Râmnic, a declarat că a fost „luat pe nepregătite”. Propunerea a venind la prânz, cu 4-5 ore înainte de Adunarea Generală și refuzul a fost motivat prin lipsa timpului de analiză.
Singurul lucru cu adevărat bun după Adunarea Generală este oficializarea faptului că managerul Oltchim, Constantin Roibu, a confirmat continuarea sprijinului financiar: „În urma anunţării deciziei de a nu mai finanţa echipa de handbal, foarte mulţi iubitori ai handbalului şi susţinători din Vâlcea şi din ţară m-au rugat să revin asupra acestei decizii. Am revenit asupra hotărârii luate. Se vor respecta în continuare clauzele contractului de sponsorizare, asigurîndu-se fondurile necesare pentru continuarea activităţii pînă la încheierea anului competiţional 2010-2011. Pentru anul viitor competiţional, Consiliul de Administraţie al SC Oltchim va decide suma ce va fi alocată pentru sponsorizare pentru continuarea activităţii clubului. Eu nu mă voi mai implica la CS Oltchim, nu voi mai avea legătură cu clubul” a declarat acesta pentru Gazeta Sporturilor.
În aceste condiții finalul aventurii președintelui de la Oltchim se pare că va avea loc în următoarea Adunarea Generală, programată pentru luna mai.