Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Olănești, stațiune la standarde europene


• primarul Sorin Vasilache a făcut recepția „Reabilitării infrastructurii rutiere” • 23 de străzi asfaltate, două parcuri moderne și rețea de canalizare pusă la punct • final de an cu investiții de cinci milioane euro

PARC

Astăzi, în Parcul de pe strada Băilor, primarul Sorin Vasilache a făcut recepția unui proiect de 5 milioane de euro, proiect ce a vizat asfaltarea a 23 de străzi, modernizarea a două parcuri, pavarea trotuarelor, construirea rigolelor, extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare. Alături de edilul din Băile Olănești, s-au aflat: vicepreședintele cu atribuții de președinte al CJ Vâlcea, Gheorghe Păsat, șeful executiv al PSD Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, reprezentanții firmelor de construcții Cazicom și Strabag, salariații primăriei.

După oficierea slujbei religioase, primarul Sorin Vasilache a vorbit, pe scurt, despre proiectul realizat prin Programul Operațional Regional, axa prioritară 5 – promovarea turismului: „În parcul din strada Băilor, au fost construite alei pietonale pavate, au fost montate băncuțe, fântână arteziană, s-au plantat arbori, flori, s-a pus gazon. A fost modernizat și parcul de pe strada 1 Decembrie, dotat cu mobilier stradal, plus cele 23 de străzi asfaltate și extinderea și reabilitarea rețelei de canalizare”.

Lucrările au durat doi ani, au produs un disconfort cetățenilor, dar, șa final, oamenii se pot bucura de spații de relaxare moderne. La rândul său, președintele executiv al PSD Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu și șeful județului, Gheorghe Păsat, au felicitat toți factorii implicați în derularea proiectului.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate