Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 februarie 2020

Olandezii caută 11 muncitori în agricultură


O firmă olandeză are nevoie de 11 persoane care vor munci în domeniul agricol, posturile fiind transmise prin rețeaua EURES – AJOFM Vâlcea. Se caută șase culegători de mere și pere, lucrându-se 54 de ore/săptămână, împărțite în șase zile, programul: 08.00 – 18.00. Nu se lucrează duminică, iar activitatea începe în jurul datei de 24 august și va dura patru săptămâni. Nu se solicită experiență, dar muncitorii trebuie să aibă condiție fizică bună și să fie apți pentru a lucra în orice condiții atmosferice. Se preferă cunoașterea limbii engleze sau a celei germane, minim conversațional. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră. Compania angajatoare deține 12 hectare cu pomi fructiferi, mere şi pere şi în sezon se lucrează cu 40 de muncitori.
Alte beneficii: angajatorul pune la dispoziție cazare într-un parc de bungalow-uri aflat la o distanță de cca. 25 minute de locul de muncă, iar transportul către locul de muncă este asigurat gratuit de către angajator. Bungalow-ul este complet mobilat, 3 dormitoare cu 2 paturi, TV, internet, mașină de spălat vase, cuptor cu microunde, frigider, baie cu duș, toaletă şi maşină de spălat rufe. Costul/persoană care include cost electricitate, apa, gaz, internet este de 65 euro/ săptămână; asigurare medicală plătită de angajator, partea angajatului fiind de 21,14 euro/ săptămână; Durata contract: 4 săptămâni. Se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: sprangfruit@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite. Datele trebuie trimise până pe 12 august.

Experiența contează

Mai este nevoie de alți cinci culegători de mere și pere. Compania deține 40 de hectare şi lucrează cu muncitori din Polonia, Lituania și Olanda, atmosfera de lucru fiind una foarte plăcută.
Descrierea locului de muncă: culegerea merelor şi perelor; culesul începe la sfârșitul lunii august şi durează intre 4 şi 6 săptămâni; se lucrează 45-48 ore/ săptămână, împărțite în 6 zile, program 08.00-18.00, cu două pauze în acest interval; sâmbăta se lucrează o jumătate de zi, duminica nu se lucrează.
Cerințele locului de muncă: în medie se culeg 200 kg/oră, deci se solicită experiență în agricultură. Se caută candidați motivați care să presteze o muncă bună, care să mânuiască fructele cu delicatețe, astfel încât să nu le deterioreze; pot aplica şi grupuri de 4 persoane, din care o persoană vorbitoare de engleză sau germană; natura activităților acestei munci presupune o condiție fizică bună. Limbi străine: engleză sau germană minim conversațional. Salariul oferit este de 9,94 euro brut/oră.
Angajatorul asigură cazare contra sumei de 50 euro/ săptămână, include costurile pentru electricitate, gaz şi apă; cazarea este în cadrul fermei, unitatea de cazare este complet mobilată; într-o unitate de locuit care conține 3 dormitoare, bucătărie, dușuri şi toaletă stau 4-5 persoane. Mod de aplicare: se trimite CV Europass în limba engleză sau germană la adresa de e-mail: ajsmits41@gmail.com. Angajatorul va contacta doar persoanele pe care le consideră potrivite. Datele trebuie trimise până pe 10 august.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate