Obiectivul parţial trasat de Niculescu a fost ratat


Aşa cum declara la finalul meciului câştigat în urmă cu două etape în faţa Universităţii Craiova, antrenorul celor de la CS Municipal îşi dorea cel puţin şapte puncte din următoarele trei etape: deplasările de la Reşiţa şi Satu Mare, respectiv meciul de pe teren propriu cu ASA Târgu Mureş. Numai că, după înfrângerea suferită sâmbătă la Reşiţa, planurile lui Claudiu Niculescu au fost zădărnicite. Elevilor săi le este imposibil să acumuleze şapte puncte din numai două meciuri, ei fiind acum obligaţi să câştige următoarele două partide (destul de dificile de altfel) pentru a se apropia măcar de obiectivul propus.

„Eu pregătesc fiecare meci pentru victorie. Urmează o săptămână grea, cu trei meciuri importante: la Reşiţa, acasă cu Târgu Mureş şi din nou în deplasare cu Olimpia Satu Mare. Dacă facem şapte puncte din cele trei partide, dintre care trei cu ASA, va fi perfect pentru noi. Mai sunt multe etape şi noi putem acumula puncte pentru play-off”, declara Claudiu Niculescu la finalul meciului câştigat cu FC Universitatea Craiova.

 

Au rămas patru etape până la finalul sezonului normal

 

După jocul disputat week-end-ul trecut cu Metalul Reşiţa, fotbaliştii vâlceni vor mai susţine alte patru partide contând pentru sezonul regulat (înaintea începerii play-off-ului).

Programul acestora este următorul:

CSM Rm. Vâlcea – ASA Târgu Mureş (26 martie)

Olimpia Satu Mare – CSM Rm. Vâlcea (29 martie)

CSM Rm. Vâlcea – CS U. Craiova (5 aprilie)

Minerul  Motru – CSM Rm. Vâlcea (12 aprilie)

Posting....