O ofertă interesantă de sisteme moderne!


Există magazine specializate în comercializarea sistemelor de copiat la examene și la noi în țară. Este important să rețineți faptul că magazinul online Castidecopiat.com pune la dispoziția tuturor persoanelor interesate sisteme foarte moderne și de actualitate maximă.

Ceas pentru copiat

Este un produs de actualitate maximă. Ceasul este prevăzut cu funcțiile Text reader și Image viewer. Este preferat de foarte multe persoane deoarece nu poate fi bruiat, nu costă deloc foarte mult și se lucrează foarte ușor cu el.

În principiu, este nevoie să conectați ceasul la un calculator sau la un alt tip de dispozitiv cu ajutorul unui cablu special pe care îl veți primi în pachet. În felul acesta veți copia de pe laptop (la fel ca pe un stick!) informațiile de care veți avea nevoie la examen. Într-un mod foarte simplu, acestea vor putea fi vizualizate pe ecranul ceasului…în timpul examenului.

Care sunt principalele funcții ale acestui dispozitiv care vă pot avantaja foarte mult în timpul examenului?

Cea mai importantă funcție este, bineînțeles, derularea automată. Intervalul de timp la care se realizează derularea automată poate fi reglat de fiecare persoană în parte (5-120 secunde). În felul acesta riscul de a atrage atenția examinatorilor scade simțitor. Există și posibilitatea de a reveni la o imagine sau la un text anterior, prin apăsarea săgeții de derulare în sus. După aceea, pagina se va derula din nou în mod automat.

Al doilea avantaj important constă în faptul că există un mod camuflaj care va permite vizualizarea textului de pe ecran doar dintr-un anumit unghi. Este un mod mult mai sigur de a vă proteja de privirile persoanelor care vor fi în sala de examen.

Funcția de comutare rapidă pe modul ceas se poate activa doar printr-o simplă apăsare pe butonul M de pe display. Pentru a reveni la text, va fi nevoie să apăsați din nou timp de 7 secunde pe același buton M.

Alte recomandări interesante

În afară de acest dispozitiv mai sunt și alte produse la fel de moderne și eficiente. Oferta magazinului Castidecopiat.com include și pixuri moderne pentru copiat, căsuțe GSM, carduri GSM, căști de copiat de actualitate greu de detectat, handsfree, sisteme Bluetooth, baterii și alte accesorii utile, etc. Toate produsele beneficiază de servicii de garanție. Pot fi comandate online foarte ușor. Timpul de livrare este scurt de aproximativ 1-3 zile. Plata se poate face cu cardul sau în numerar la primirea coletului.