Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 octombrie 2020

Numeroși concurenți s-au întrecut la Cupele Asociațiilor Județene de Karate și Șah


• ca de obicei, reprezentanții DJST au sprijinit premierea celor mai valoroși sportivi
Week-end-ul tre­­cut, în organi­za­rea Direcției Județene pen­tru Sport și Tineret a județului Vâlcea, s-au des­fă­șu­rat cupele Asociațiilor Județene de Karate și Șah. Foarte îmbucurător pentru mișcarea spor­tivă din Râmnic, dar și din toată Vâlcea, a fost faptul că întrecerile au adunat la start nu­me­roși participanți. Numărul mare de concurenți a scos încă o dată în evidență faptul că, în Vâlcea, multe ramuri sportive sunt iubite și au practicanți, nu doar fotbalul și handbalul având adepți înflăcărați.
Cupa Asociației Județene de Karate s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Traian”, evenimentul aducând la start un număr de aproximativ 150 de concurenți. Aceștia și-au demonstrat veleitățile de luptători pe suprafața de tatami la diferite categorii de vârstă și greutate.
Reprezentanții Asociației Județene de Șah au decis ca întrecerea practicanților „sportului minții” să se desfășoare la Colegiul Oltchim. Pentru premiile puse în joc s-au luptat peste 50 de sportivi, cei mai mulți proveniți de la cluburi vâlcene. Ar mai fi de amintit faptul că, la Cupa Asociației Județene de Șah Vâlcea din acest an, au participat și jucători legitimați la cluburi din alte județe.
La finalul celor două întreceri sportive, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea, instituție condusă de profesorul Bogdan Marinescu, au acordat premii celor mai valoroși participanți. Astfel, concurenții clasați pe primele trepte ale ierarhiei la fiecare categorie sportivă au fost răsplătiți pentru eforturile depuse cu premii constând în medalii, diplome și cupe.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Karate