Municipalii încep cantonamentul de iarnă


• pregătirile vor avea loc la stadionul din Parcul Zăvoi

După o săptămână trecută de la reunirea lotului şi primele antrena­mente din noul an, jucătorii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea se pregătesc pentru cantonamentul de iarnă. Stagiul de pregătire centrali­zată la care facem referire este programat să înceapă chiar de astăzi. Însă, spre deosebire de alte asemenea momente din anii anteriori, jucătorii râmniceni nu vor mai avea posibilitatea de a se pregăti în stagii organizate peste hotare sau în zone montane. Elevii antrenorului Alexandru Pelici se vor pregăti la propria bază sportivă din parcul Zăvoi, conducerea justifi­când alegerea prin necesitatea reducerii cheltuielilor şi condiţiile bune existente la arena râmni­ceană. „În această pauză, canto­­na­mentul va avea loc la baza noastră. Avem condiţii foarte bune aici, aşa cum multe echipe din eşalonul al doilea nu au. Am considerat că nu are rost să facem cheltuieli în plus dacă dispunem aici de toate cele necesare. Avem teren sintetic, pistă de atletism, cantină şi altele. Nu avea rost să plecăm în altă”, a declarat preşedintele Bogdan Medrea.

Şapte amicale până la reluarea campionatului

Oficialii echipei noastre au programat pentru această pauză competiţională şi şapte meciuri de verificare. Astfel, chiar dacă elevii lui Alexandru Pelici nu cunosc deocamdată locaţiile de disputare ale acestor jocuri, se cunosc totuşi datele în care vor avea loc partidele şi numele adversarilor. Amănuntele rămase necunoscute vor fi clarificate şi făcute cunoscute de conducerea clubului râmnicean în funcţie de starea vremii şi a terenurilor de joc din perioada imediat următoare.
Pe scurt, programul echipei noastre în perioada de pregătire este următorul: 28 ianuarie – SCM Piteşti, 30 ianuarie – Atletic Bradu, 4 februarie – FC Olt Slatina, 7 februarie – Pandurii II Târgu Jiu, 11 februarie – FC Olt Slatina, 14 februarie – Minerul Motru, 21 februarie – SCM Piteşti.
Primul meci oficial din anul 2015 al jucătorilor de la CS Municipal este programat pe 28 februarie. Atunci, vâlcenii vor da piept pe propriul teren cu sătmărenii de la Olimpia.