Moment important pentru PMP Vâlcea: membrii partidului aleg preşedintele şi noua conducere judeţeană


• înscrierea lui Traian Băsescu în această formaţiune politică a sporit considerabil procentele Mişcării Populare în sondajele de opinie
Duminică, 18 octombrie, la orele prânzului, la Centrul de Expoziţii şi evenimente „Sofianu” se va desfăşura conferinţa judeţeană a PMP Vâlcea. Cu acest prilej, membrii din toate localităţile vâlcene în care Partidul Mişcarea Populară are organizaţii vor participa la alegeri, aceştia urmând să îşi aleagă, prin vot, preşedintele, cât şi noua componenţă a Consiliului Executiv Judeţean. Reamintim că preşedintele actual al Filialei Vâlcea a PMP este Marian Mirea. De asemenea, la alegerile de mâine va participa o parte din conducerea Partidului Mişcarea Populară la nivel naţional, cât şi invitaţi din majoritatea organizaţiilor judeţene din ţară.

PMP Vâlcea salută revenirea lui Traian Băsescu în rândurile mişcării populare

Prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea PMP Vâlcea a transmis un mesaj pentru fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care a revenit în partidul pe care l-a fondat. „Aşa cum bine se ştie, domnul preşedinte Traian Băsescu este fondatorul Mişcării Populare, iar organizaţia PMP Vâlcea salută revenirea domnului preşedinte Traian Băsescu în politică şi, mai ales, în rândurile mişcării populare. Acesta este doar începutul, curând în rândurile noastre se vor regăsi toate valorile pe care domnul preşedinte Traian Băsescu le-a format şi promovat în politică. Noi, cei din Mişcarea Populară, alături de preşedinte, am înţeles că România are nevoie de un nou partid, care să nu fie acuzat de compromisurile trecutului, acesta fiind PMP. Un partid există doar în momentul în care se validează singur în alegeri. În acest moment, în România sunt doar cinci astfel de partide: PSD, PNL, UDMR, PNTCD şi PMP. Toate celelalte, până ajung să meargă singure în faţa poporului, sunt doar nişte ficţiuni de partide. UNPR şi PC nu sunt şi nu vor fi altceva decât nişte partide breloc ataşate de alte partide, indiferent câţi generali sau foşti turnători ar avea”, se arată în comunicatul de presă la care am făcut referire.

PMP = Partidul Meu Preferat

De asemenea, în cadrul aceluiaşi comunicat, conducerea PMP Vâlcea vine cu o abordare ingenioasă a prescurtării numelui formaţiunii politice. PMP mai este denumit şi „Partidul Meu Preferat”, o trimitere la faptul că Mişcarea Populară este un partid deschis, al generaţiei actuale şi nu unul clientelar. „Avem obligaţia să construim un partid despre care românii să nu spună că este la fel ca celelalte, ci să spună că este PMP – Partidul Meu Preferat. Partidul Meu Preferat este unul deschis, nu unul clientelar. Este unul al generaţiei 2016, nu al generaţiei 1990. Este unul modern, european, nu unul împotmolit în noroiul anilor 90. Pentru a convinge cu adevărat de ceea ce suntem, trebuie în primul rând ca noi, constructorii acestui partid, să credem în el. Iar noi, cei din PMP Vâlcea, vă asigurăm că avem încredere în partidul Mişcarea Populară”, sună mesajul optimist din încheierea comunicatului de presă.