Mobilă din magazinul online Ocean.ro


Este dificil să-ți imaginezi un living modern fără mobilier tapițat, pe care să te poți relaxa, să poți bea o cafea sau să citești. Canapeaua este un simbol al relaxării și al confortului. Este important să se încadreze in interior, sa fie de înaltă calitate și de încredere. Atunci când aleg canapele extensibile, mulți au dificultăți în alegerea unui model. Modelele pliabile au devenit un adevărat salvator de viață, în special pentru camerele mici, unde sunt folosite pentru dormit. Ce ar trebui să te ghideze în alegerea unor astfel de mecanisme, astfel încât acestea să servească mult timp și să nu creeze probleme? Principalul criteriu la cumpărarea unei canapele extensibile (cu excepția designului) este mecanismul de transformare. Unele modele se desfășoară ca o carte, altele se extind (rulează), în timp ce altele se desfășoară ca un acordeon. La cumpărarea unei canapele extensibile ar trebui să ai în vedere mecanismul de extindere.

Canapea extensibilă – model carte

Cumpără mobila din magazinul online Ocean.ro, deoarece numai aici poți găsi cel mai fiabil, cel mai simplu și cu cel mai dovedit design de canapea extensibilă. Modelul carte se extinde cel mai ușor, o jumătate din ea trebuie doar ridicată și coborâtă. Avantajele unui astfel de model, este costul ieftin, durează mult timp și practic nu se deteriorează.

Canapea extensibilă – model clic-clac

Mecanismul de deschidere se aseamănă cu modelul carte, fiind doar îmbunătățit. Se distinge prin faptul că extensia se poate face nu numai șezut și culcat, ci și pe jumătate șezând și pe jumătate culcat. Avantajele includ mai multe poziții pliabile, ceea ce oferă relaxare.

Canapele moderne și multe tipuri preferate

Canapelele extensibile pot fi cu multe perne și elementele suplimentare care pot fi eliminate ulterior. Avantajele includ opțiunea compactă și o selecție largă de modele interesante. Singurul dezavantaj este că trebuie să îndepărtezi în mod constant pernele atunci când o extinzi.

Canapele extensibile – model acordeon

Mecanismul funcționează pe principiul unei cleme. Este ușor să o transformi într-un pat larg. Când se desfășoară, este necesar să ridici marginea structurii și să o împingi înainte de clic. Avantajul este că aceasta canapea este de încredere și atunci când se pliază, există mai multe paturi suplimentare. Pentru un astfel de model ai nevoie de mai mult spațiu.

Canapele extensibile – model eurobook

Acest model aparține categoriei de canapele extensibile simple și de încredere, de aceea sunt foarte solicitate. La desfășurare, este necesar să extinzi scaunul înainte și să cobori spatele în spațiul liber. Avantajele includ prețul redus, mecanismul fiabil, lada pentru lenjerie, spatele canapelei poate sta aproape de perete, iar pentru comoditate, designul este echipat cu role.

Canapele extensibile – model American

Mecanismul este proiectat astfel încât, să fie necesar să îl împingi mai întâi în sus, apoi să-l tragi spre tine și apoi să-l așezi. Aceasta, este un model de canapea extensibilă, dar fără perne suplimentare. Avantajul este că modelul de canapea extensibila este potrivit pentru utilizarea zilnică, nu este necesar să îndepărtezi piesele suplimentare și există un spațiu pentru a depozita lenjeria.