Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Mizerie în nordul Râmnicului chiar sub ochii polițiștilor locali!!


Nu de puține ori am semnalat în paginile cotidianului nostru problemele întâlnite în diferite zone din Râmnic, dar mai ales în zona de nord, chiar lângă Complex. Noi am sesizat, autoritățile locale au luat măsuri. Doar că ne-am dat seama că este nevoie de un control permanent, deoarece organele legii au fost active doar în primele două zile de la semnalarea neregulilor, apoi au lăsat-o mai moale. Am văzut echipaje ale Poliției locale, ale Jandarmeriei, verificări în zonă. Dar pentru scurt timp.

nord 2

Luni seara, mizerie cruntă, de nedescris în fața Complexului Nord din Râmnicu Vâlcea. Pubelele erau pline de gunoaie, iar în jurul bazinului de apă numai cioburi de la sticle sparte. Ambalajele de la diverse produse zăceau chiar în fântâna arteziană. Locul de joacă era scufundat în gunoaie. Și, culmea, chiar sub ochii polițiștilor locali care, sinceri să fim, admirau cerul. Doi oameni ai legii n-au făcut decât să stea cu spatele la toată mizeria. Apoi, s-au urcat în mașina unității și-au plecat. Gata patrularea! Și-au făcut programul! Nu și datoria, spunem noi!

nord 3

Se pare că edilul Mircia Gutău va trebui să stea ca un ghimpe în coastele lor, să intensifice controalele pentru că, din păcate, rezultatele s-au văzut doar câteva zile de la semnalarea problemelor.

nord 4

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate