Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 noiembrie 2020

Mesaj ferm din partea deputatului Cristian Buican: „SĂNĂTATEA E PRIORITARĂ”


În numeroasele întâlniri cu cetățenii, așa cum era de așteptat, una dintre problemele stringente ridicate de aceștia este aceea a sănătății. Pandemia, pe de o parte, reprezintă o problemă ea însăși pentru fiecare dintre noi; pe de alta, obligă sistemul de sănătate la adaptări specifice pentru a asigura un grad satisfăcător de tratament, nu numai pentru COVID, ci și pentru alte boli. Problema cu care ne confruntăm este mondială; iar soluțiile la ea ar trebui să fie la fel, dar sunt predominant la nivel național. Chiar dacă problema și soluțiile sunt setate la nivele superioare județului, PNL Vâlcea și reprezentanții săi fac eforturi pe cel puțin trei direcții pentru a îmbunătăți răspunsul sistemului de sănătate la prezentele provocări.
În primul rând, reprezentăm o importantă sursă de informații și presiune politică asupra decidenților de la centru pentru a întemeia solid măsurile sanitare pe care le iau.
În al doilea rând, desfășurăm o activitate pentru a îmbunătăți la nivel local serviciile de sănătate. Redeschiderea și utilarea adecvată a Spitalului Bălcești este o dovadă concretă în acest sens.
A treia direcție este aceea a interacțiunii permanente a membrilor partidului cu cetățenii în scopul promovării măsurilor sanitare de combatere a pandemiei. În mod esențial, fiecare dintre noi înțelegem că suntem nu doar politicieni liberali, ci, în primul rând, cetățeni care se confruntă cu această situație specială de sănătate. În mod firesc, cu întreaga noastră competență și determinare lucrăm acum și o vom face și în viitor, mai ales cu sprijinul dumneavoastră, pentru a depăși provocările pandemiei.
• Deputat Cristian BUICAN

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate