Mesaj din partea președintelui CJ Vâlcea pentru ambulanțieri


Astăzi, 28 iulie 2020, este marcată Ziua Națională a Ambulanței din România. Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, le-a transmis un mesaj celor care, zi de zi, se luptă pentru salvarea vieților semenilor noștri. Mesajul are și mai multă importanță în actualul context, când întreaga omenire se luptă cu pandemia de Coronavirus.
„Ceea ce spuneam în urmă cu ceva vreme întăresc, și în aceste zile, și anume că pericolul nu a trecut. Din păcate, acest virus cumplit SARS-CoV2 se află în continuare printre noi. Este, realmente, un război pe care îl ducem cu toții, cu toate resursele și cu toată energia de care suntem capabili. În această luptă, în prima linie se află cei pe care îi sărbătorim astăzi, ambulanțierii. Am, printre ei, prieteni buni, prieteni de-o viață, vecini, cunoscuți, și știu cât de importantă este meseria lor, cu fiecare drum pe care îl fac pentru a ajunge la cei ce au nevoie și aici nu mă refer doar la cei care, în aceste zile, sunt afectați de noul coronavirus.
Ei, ambulanțierii vâlceni, ambulanțierii români, sunt eroii mei de fiecare zi, eroii noștri de fiecare zi. Este extrem de important să conștientizăm acest lucru, iar astăzi, în această zi specială pentru Ambulanța din România, le transmit gândul meu bun, urări de sănătate și recunoștința mea pentru fiecare secundă, pe care o dedică din viața lor pentru salvarea altor vieți”.

Posting....