Mergem la Craiova după puncte


După victoria de răsunet din prima etapă a Grupei C din Liga Campionilor, handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea vor susține un meci în campionatul intern. În etapa a șasea din Liga Florilor de handbal feminin, jucătoarele pregătite de antrenorul Florentin Pera vor evolua în Bănie, contra formației SCM Craiova. Partida este programată marți, 8 octombrie, cu începere de la ora 18.15 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune TVR HD.
Meciul se anunță foarte dificil, dar și extrem de important pentru echipa noastră. Spunem că este dificil atât prin prima formei bune pe care o traversează echipa craioveană (care va evolua și pe teren propriu), dar mai ales pentru că partida de la Craiova vine între două meciuri foarte grele ale echipei noastre din Liga Campionilor. Dacă vinerea trecută SCM Râmnicu Vâlcea a primit vizita campioanei Germaniei, SG Bietigheim, sâmbătă, 12 octombrie, echipa noastră va evolua pe terenul vicecampioanei Franței, Brest Bretagne Handball.
SCM Râmnicu Vâlcea are nevoie de victoria care să îi aducă toate punctele în disputa de la Craiova pentru a putea reveni pe primul loc în clasamentul Ligii Florilor. Corona Brașov, echipă care se afla la egalitate de puncte cu SCM înaintea rundei a șasea a evoluat deja în această etapă și s-a impus, pe teren propriu, contra Măgurei Cisnădie, scor 31-29. În urma acestui rezultat, formația brașoveană ocupă primul loc în clasament, cu 18 puncte, fiind la trei «lungimi» în fața vâlcencelor, care însă au un meci mai puțin disputat, cel de la Craiova.