Mare atenție: Ultimele zile în care puteți participa la concursul de alegere a unui logo pentru „Râmnic 630”


Săptămâna curentă este ultima în care se pot trimite propunerile de logo care să marcheze împlinirea a 630 de ani de la prima atestare documentară a Râmnicului pe adresa dedicată ramnic630@primariavl.ro Competiţia se derulează în baza HCL nr. 49/2018 şi a Regulamentului aferent, disponibile spre consultare pe site-ul Primariei municipiului, la adresa www.primariavl.ro.
Variantele grafice – format vectorial de tip „pdf”, „eps”, „ai” sau „cdr”, cu dimensiune de minimum 500 x 500 pixeli, şi care nu trebuie să depăşească 5 MB, însoţite de „Formularul de înscriere” – vor fi jurizate în funcţie de patru criterii cu ponderi egale – relevanţă pentru tema concursului; creativitate; funcţionalitate (vizibilitate şi lizibilitate) şi adaptabilitate (pentru diferite medii şi diferite produse) – de către un juriu format din reprezentanţi ai Uniunii Artiştilor Plastici – Filiala Vâlcea, ai Liceului de Arte „Victor Giuleanu”, ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii, din consilieri locali şi reprezentanţi ai Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.

Premii pentru câștigători

Termenul limită de trimitere a propunerilor este 30 martie 2018, ora 24.00. Câştigătorii vor fi răsplătiţi cu premii – marele premiu de 1.000 lei pentru câştigătorul sau grupul câştigător al concursului şi două premii în valoare de 500 şi 300 lei – precum şi cu câte un abonament gratuit la Ştrandul Ostroveni pe toată durata sezonului estival. Logo-ul desemnat câştigător va fi imprimat pe o multitudine de articole promoţionale ce vor fi realizate cu diverse ocazii în cursul anului 2018. n Biroul de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea