MAI MULTE IMOBILE DIN RÂMNIC, propuse pentru reabilitare termică


Luni, 10 octombrie 2022, cu începere de la ora 08.15, consilierii locali ai Râmnicului sunt convocați pentru o ședință extraordinară în care vor fi dezbătute și supuse votului mai multe proiecte care vizează creșterea performanței energetice a unor imobile din municipiu.
Ordinea de zi a extraordinarei de luni are nouă puncte, după cum urmează:
1.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot V.
2.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea – Lot VI.
3.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul Henri Coandă.
4.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe G320 din Municipiul Râmnicu Vâlcea.
5.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe șapte din municipiul Râmnicu Vâlcea.
6.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice în sediul administrativ din strada Carol I nr. 19, municipiul Râmnicu Vâlcea.
7.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea performanței energetice în blocul de locuințe F3 din Municipiul Râmnicu Vâlcea.
8.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice a clădirii – Grădiniței cu program prelungit Traian.
9.Proiect de hotărâre pentru aprobarea depunerii Proiectului Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr. 14 din strada Nicolae Iorga nr. 20A.