Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 octombrie 2020

Magistrații Tribunalului Vâlcea au dat verdictul în „războiul economic” al județului: Contestația lui Borza a fost admisă


• ploaia i-a speriat pe sindicaliștii de la CET. Abia câteva pâlcuri au mai venit sub geamul judecătorului

Ieri, la orele prân­zului, magis­tra­ții Tri­bu­nalului Vâl­cea s-au pronunțat în procesul dintre CET Govora și Ciech Soda. Așa cum ați aflat la mo­mentul oportun din paginile cotidianului nostru, decizia ar fi trebuit să vină vi­nerea trecută, însă judecătorii au decis să amâne sentința. Atunci, în scuarul din fața Tribunalului au fost prezenți peste 100 de sindi­caliști de la CET.
De data aceasta, speriați de ploaia măruntă, oamenii de la CET au venit în numai câteva grupuri răzlețe. Chiar și așa, verdictul a fost de partea lor. Remus Borza (administratorul judiciar al CET Govora) a primit undă verde din partea magistraților în tentativa lui de a obține mai mulți bani de la Ciech Soda decât este prevăzut în contractul de furnizare a aburului tehnologic.

Polonezii de la Ciech amenință cu apel

Deși Borza a obținut o primă victorie, decizia oferită marți de magistrații vâlceni poate fi atacată. Cale pe care polonezii de la Ciech au anunțat deja că o vor urma. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în eventualitatea în care victoria în justiție va fi în cele din urmă de partea polonezilor, caz în care Remus Borza a anunțat că își va depune mandatul de administrator judiciar al CET Govora.

Alte articole de la Economie